Empreses

Des del 2022, les empreses associades han estat col·laborant estretament per promoure el creixement econòmic i la innovació dins dels seus respectius sectors.

Units per una visió compartida, aquestes empreses aprofiten els recursos compartits, les oportunitats de networking i la capacitat d’abordar desafiaments comuns proporcionats per l’associació. Aquesta col·laboració impulsa el seu desenvolupament i competitivitat al mercat, enfortint el teixit empresarial i fomentant el progrés econòmic sostenible.

Empreses que s'han associat

Empreses
0

Situat en la població barcelonina de Gavá, el Parc Comercial Barnasud va ser inaugurat al març de 1995. En aquell moment significava una gran expectativa de creixement per a la comarca; els consumidors podien beneficiar-se d’una mena de compra més concorde al seu ritme de vida, mentre que l’ocupació directa i indirecta suposava major riquesa per a tots.

Situat en el Polígon Industrial Els Parets i Els Massonetes de Gavá, el centre està envoltat d’àmplies zones verdes i es troba molt pròxim a l’aeroport de Barcelona.

La nostra companyia es va fundar en el 2004 amb l’objectiu d’oferir serveis de outsourcing per a tercers en l’àmbit del disseny de productes electrònics, principalment en l’àrea de conversió d’energia elèctrica.

Oferim producte estàndard i producte a mesura. A més prestem serveis d’assessorament tècnic, suport en assajos de compatibilitat electromagnètica i millores de productes ja existents.

CEREJA, S.L., la teva impremta de confiança des de 1976. Som una empresa especialitzada en impressió digital i òfset, amb més de 40 anys d’experiència en el sector gràfic. Ens adaptem a tot tipus de projectes. Sempre amb qualitat, rapidesa i preus competitius.
 
Oferim una àmplia varietat de solucions gràfiques per al teu negoci, incloent disseny, impressió, rotulació, material promocional i més. El nostre objectiu és satisfer les teves necessitats i superar les teves expectatives. Ens comuniquem amb tu en tot moment i t’assessorem per aconseguir els millors resultats. Ens apassiona la nostra feina i ens involucrem en cada projecte que realitzem.

Delta Punt va néixer en 1996 com a empresa dedicada a la demolició i moviments de terra. Dels 5 empleats amb els quals va arrencar l’empresa en 1996 fins avui han passat més de 25 anys i Delta Punt és actualment una empresa que continua creixent, un referent en el sector de la demolició a Catalunya, i que executa contractes d’enderrocament per tota Espanya.

La plantilla actual de Delta Punt està formada per especialistes necessaris per a l’activitat de la demolició: tècnics, oficials, sopletistas, maquinistes, conductors… Una plantilla estable, dinàmica, experimentada i amb coneixement de l’ofici que desenvolupen.

Enmometall realitza construccions metàl·liques en ferro, acer inoxidable i alumini, tenim en compte la comoditat, seguretat, innovació, professionalitat i el disseny en cada un dels passos que seguim a l’hora de dur a terme un projecte.

Aporten solucions tant estructurals com de disseny, amb els millors acabats i materials de primera qualitat. Creuen projectes totalment personalitzats per a cada un dels seus clients, satisfent els necessitats específiques de cada projecte. Compten amb un gran equip de personis totalment preparades i formades per a dur a terme qualsevol projecte que tingui en ment.

Som Galvanitzats Tenas S.A., una empresa en la qual realitzem galvanitzacions de manera professional des de Gavà. Compti amb els nostres serveis de la més alta qualitat, li esperem.

En la nostra empresa ens dediquem als tractaments superficials per a la protecció de l’acer enfront de la corrosió, per això la nostra principal activitat és la galvanització en calenta per immersió.

GARCIA FAURA és l’empresa pionera en el desenvolupament de façanes modulars, murs cortina i tancaments d’alumini i vidre. Una companyia d’arrel familiar, nascuda en 1888 i amb projecció internacional. Amb seu central a Gavà (Barcelona) i delegacions pròpies a Colòmbia i França.

Ens enorgulleix oferir el que anomenem lideratge de proximitat: la potencialitat d’una empresa de referència contrastada, però amb un tracte pròxim i directe. Un lideratge que és fruit de l’embranzida, l’esforç i el compromís de l’equip de professionals de GARCIA FAURA, que es deixa la pell en un treball que ens apassiona.

En Gau servei d’àpats promovem pràctiques sostenibles en tota la cadena de subministrament i fomentem la cultura de sostenibilitat entre la nostra comunitat i empleats. 

Som la primera empresa de servei d’àpats de catalunya amb la certificació de sostenibilitat turística biosphere©, segell atorgat pel Responsible Tourism Institute (RTI), que garanteix el compliment dels requisits internacionals de sostenibilitat. Estem convençuts que petites accions poden generar grans canvis i treballem diàriament en la reducció del nostre impacte ambiental.

Bordes Gavà és el garden més gran de Catalunya, amb un jardí de 5 hectàrees! Un espai tranquil per a passejar, relaxar-se i triar plantes i flors o qualsevol altre element del jardí que necessitis.

En aquest garden tan gran ens cap de tot i és pràcticament impossible que no trobis el que cerques per al teu jardí.

Som una empresa dinàmica i innovadora que iniciem la nostra activitat en 1985. Són més de 30 anys d’una clara orientació al client oferint productes i serveis de màxima qualitat als professionals dels sectors de reparació de carrosseries. Els nostres productes i serveis estan dirigits, principalment a sectors del mercat: Automoció, Decoració, Indústria i Maquinària.

Actualment disposem de modernes i àmplies instal·lacions amb més de 4500m2, a més d’un equip de 41 professionals qualificats per a satisfer totes les necessitats dels nostres clients.

IRSAP destaca per ser una empresa de referència en matèria de desenvolupament sostenible i en la cerca de solucions en termes d’eficiència energètica. Seguint els processos de fabricació més exigents, garanteixen un producte final durador i eficient.

Som una empresa jove i dinàmica, fundada en 2015 en Alcobendas (Madrid) que neix amb la finalitat de desenvolupar i proporcionar solucions tecnològicament avançades per a la dessalació i el tractament de l’aigua en general.

De la mateixa manera, també oferim suport i determinats subministraments clau a les empreses internacionals del món de l’aigua per a afrontar els seus projectes amb garanties d’èxit tant econòmiques com en terminis de lliurament.

Especialistes en recerca, desenvolupament i producció d’innovadors ingredients actius (des de pèptids i molècules biotecnològiques fins a extractes botànics i sistemes d’alliberació) per aplicació en cosmètica, Lipotec™ també desenvolupa formulacions diferenciades per la cura de la pell, el cabell, higiene, maquillatge i solars.

Fundada el 1987 a Barcelona, des de 2012 Lipotec™ forma part de Lubrizol, empresa del grup Berkshire Hathaway, i junts oferim als nostres clients solucions innovadores que no només aporten beneficis estètics si no que també milloren el rendiment funcional. Per la seva banda, Lipofoods™ ha esdevingut la marca paraigües dels ingredients nutricèutics de Lubrizol i inclou totes les marques existents de productes microencapsulats.

És una empresa fundada al setembre de 1965 actuant com a empresa individual fins a Octubre de 1974, en què va passar a ser una Societat Anònima. La seva activitat s’emmarca en el sector de la construcció amb un equip tècnic compost per titulats de grau superior, mitjà i especialistes amb més de 10 anys d’experiència.

Mecànica del Suelo LOSAN, és una companyia de serveis en Enginyeria i Obres especialitzada en Geotecnia, Geofísica, Fonamentacions especials i Treballs de rehabilitació.

La nostra empresa es dedica al disseny de projectes, muntatge, instal·lació, manteniment i reparació de tota mena d’elevadors: ascensors, elevadors especials i muntacàrregues. Donem servei a clients en tota Catalunya, principalment en les poblacions de Gavà, Sant Boi de Llobregat, Castelldefels, Barcelona i voltants.

Comptem amb la infraestructura necessària per a cobrir qualsevol necessitat relacionada amb els ascensors, alhora que mantenim la proximitat i el tracte directe amb el client que només les empreses locals poden tenir.

La botiga posa a la seva disposició una àmplia gamma de productes relacionats amb la hidràulica, com a tubs, mànegues, racorería, connexions, bombes, vàlvules, distribuïdors, motors, filtres i un llarg etcètera. Si ho desitja, pot acudir a les nostres instal·lacions, on ràpidament li fabricarem les seves falques. També ens pot portar cilindres hidràulics, distribuïdors i altres components per a la seva reparació.

Des de la seva fundació en 1960, la companyia està dedicada al disseny i fabricació de racks i envolupants professionals per als sectors industrial, electrònic i de telecomunicacions.

Una xarxa de distribuïdors i associats en 36 països, ens permet col·laborar en projectes rellevants en els sectors de l’electrònica industrial, ferroviari, Veu-Dades, Audiovisual, Tecnologies de la Comunicació i Centres de Processaments de dades.

Som fans de la nostra fundació per a ajudar a la mobilitat infantil. Ens agrada col·laborar cada any amb diferents campanyes i projectes benèfics relacionats amb la infància. Proporcionem ajuda humanitària al Tercer Món i col·laborem amb la Fundació Sant Joan de Déu ajudant a refugiats i famílies en situació d’exclusió social.

Servei integral en la gestió de mostres i mercaderies perilloses, que abasta la consultoria, la documentació, el manipulat, l’embalatge i el transport a temperatura controlada amb solucions de fred passiu.

Som un grup de sommeliers, amants del nostre treball i del gran vi, que ens dediquem a la distribució a Barcelona i província de cellers en exclusivitat, en les quals creem, per la seva gran feina, per la seva història i la seva filosofia.

A través de vídeos, tastos i imatges; volem acostar-vos una mica més al nostre món i perquè no, compartir la nostra passió amb vosaltres. En la nostra web podràs comprar els vins que més et cridin l’atenció. I si et vols fer un expert en el món del vi, també pots subscriure’t a les nostres boxes mensuals. On et manarem vins de diferents zones, elaboracions i raïm, cada mes!

La missió de Vibia és crear ambients amb estil, utilitzant la il·luminació per a aportar solucions eficaces que tinguin un impacte positiu en la vida de les persones. En tot el que fem, centrem la nostra atenció en l’individu: en les seves sensacions, els seus desitjos i, en definitiva, en el seu benestar. El llenguatge de Vibia és elegant, sensual i universal: és el llenguatge de les emocions que ens connecten amb el món.

Majoristes de planta ornamental i materials de jardineria. Lloguer de planta per a esdeveniments. Oferim serveis de jardineria i paisatgisme a Gavà.

Trading Films comercialitza, distribueix i manipula polímers termoplàstics per a 4 àrees de negoci principals: embalatge flexible industrial, arts gràfiques i etiquetes. Oferim també serveis de tall, microperforació, macroperforació i resmatge d’alguns materials.

Som una empresa jove i dinàmica amb persones molt preparades i de perllongada experiència al sector. Oferim als nostres clients una atenció exclusiva i personalitzada segons les vostres necessitats. Escoltem les seves inquietuds i actuem de consultors quan cal.

A Imes3D som un equip d’enginyers i tècnics especialitzats en la impressió 3D i la innovació. Tenim més de 10 anys d’experiència en disseny, fabricació, optimització i consultoria en impressió 3D per a empreses.

Som un operador logístic que ha crescut a través de l’experiència de donar servei a empreses de tots els sectors, però sobretot d’estudiar les necessitats dels nostres clients. El nostre equip està format per persones que porten molts anys en la logística i el transport i aplica la seva experiència a cada moment per a simplificar els processos d’aquesta activitat.

Sabem el que necessites i tenim totes les eines que facilitaran el control de les teves operacions. Ens encarreguem de tot. Des de l’entrada de les comandes, fins al seu lliurament al client final.